Over DeZeilschool

Waarom DeZeilschool?

Om kinderen de leukste week van hun jaar bezorgen, elk jaar opnieuw, dat is waar wij het als DeZeilschool voor doen!

Kleinschalig & Persoonlijk

Nooit meer dan 40 cursisten in een week, en alle instructeurs kennen binnen een dag alle cursisten op het kamp. Zo zorgen we voor de beste persoonlijke aandacht mogelijk. We scheppen een veilige leeromgeving voor de cursisten zodat ze optimaal kunnen genieten en daarmee ook optimaal kunnen leren.

Zeer scherp geprijsd t.o.v. de rest van Nederland

We zijn er trots op om één van de scherpst geprijsde zeilscholen van Nederland te zijn. Wist je dat je in het Noorden van het land met gemak ruim 600 euro voor een zeilkamp betaald? Bij DeZeilschool ben je met de juiste actie voor 400,- klaar. Alles inclusief: Zeilles, diploma, eten, drinken, slapen, avondprogramma’s, barbeque, noem het maar op!

Avontuurlijke en uitdagende avondprogramma’s door heel de omgeving

Al 13 jaar perfectioneren we onze avondprogramma’s. Denk bijvoorbeeld eens aan levend stratego, Banaanvaren en een speurtocht. We bieden ook geniet ruimte voor een lekker avondje zwemmen of film kijken!

Goed voor de opvoeding en persoonlijke ontwikkeling

Zeilen is één van de beste activiteiten voor de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het zeilen zelf leer je samenwerken. Je hand oog coördinatie verbeterd zienderogen. Je bouwt elke dag nog meer aan je zelfvertrouwen, want elke dag besef je dat je weer meer kunt! Ook buiten de zeillessen blijft het sociaal leren doorgaan. Tijdens meerdere avondprogramma’s is teamwork ontzettend belangrijk om het spel te winnen!

Gezonde gevarieerde maaltijden

Onze kok staat best een avondje frietjes toe, maar de rest van de week kun je onder andere genieten van een heerlijke italiaanse pasta en een goed vullende nasi, elke avond weer iets speciaals! Een fantastische ervaring voor jezelf of je kinderen. 82% van onze cursisten houd het niet bij één keer. Dat is een getal waar we beretrots op zijn en we vinden het dan ook superleuk om het grootste gedeelte van onze cursisten (het jaar erop) weer terug te zien!

Enthousiast geworden, maar nog vragen over de Zeilschool? Neem dan contact op. Wij staan je graag te woord.

  • Groepsfoto de Zeilschool1