Accommodatie

De Accommodatie van DeZeilschool

DeZeilschool heeft de thuisbasis van haar accommodatie sinds 2017 op het RCN Vakantiepark Zeewolde. Dit prachtige park is voorzien van een weergaloze hoeveelheid groen, een prachtige open haven en uiterst nette faciliteiten. Als zeilschool hebben we ons eigen hoofdgebouw hebben direct aan het strand en bij de haven. Alle randvoorwaarden voor een fantastisch kamp zijn dus aanwezig!

Fantastische ruimte voor strand & waterpret

Verspreid door heel het park en op het strand van RCN zijn uitgebreide speeltoestellen aanwezig. Ideaal om je in de lunch, of nog even voor het eten, te vermaken. Daarnaast liggen onze boten vlak voor het strand van de RCN haven. De zwaardbootcursisten kunnen gewoon het water in lopen met hun wetsuits om de boot op te tuigen. Onze platschuit ligt nog geen 100 meter van de havenmonding af voor de jeugdzeilers. Daar ben je dus ook zo!

Eten & Slapen

Sinds 2018 heeft DeZeilschool een eigen kamphuis direct gelegen aan de haven, met een groot stuk grond eromheen en het strand direct aangrenzend. In het gebouw is ruimte genoeg om met het hele kamp te eten en te chillen. Een relaxte loungehoek met grote banken, een eetgedeelte, een bar en een keukenblok geven het gebouw alles wat het nodig heeft. DeZeilschool heeft ruime safaritenten beschikbaar voor 4 personen om in te slapen tijdens kamp, maar je mag ook gerust je eigen tent meenemen!

Camping RCN Vakantiepark Zeewolde

Mogelijk zoek je nog een vakantiebestemming terwijl je je aan het oriënteren bent op een zeilkamp. Overweeg eens om naar RCN Zeewolde te komen in je vakantie! Met campingplekken, luxe safaritenten, bungalows en strandloges zit er voor ieders budget en ieders wensen wel iets tussen. De camping is een prachtig groene en goed onderhouden plek net onder het centrum van Zeewolde, met goede sanitaire voorzieningen, wifi, en veel leuke speeltoestellen en een zwembad voor de kinderen. Ook het recreatieteam van RCN Zeewolde is kundig en maakt het de kinderen tijdens een weekje vakantie helemaal naar de zin. Neem vooral even een kijkje op de site van RCN Zeewolde!

  • Nieuwe tenten op zeilkamp bij DeZeilschool
    Sinds het voorjaar van 2018 heeft DeZeilschool nieuwe tenten voor haar cursisten voor het zeilkamp