Proefles Zeilen (Gratis)

Proefles zeilen

Twijfel je op je mee wilt met een van onze gezellige zeilkampen? Weet je nog niet goed of zeilen wel echt bij jou past? Kom dan eens naar De Zeilschool in Zeewolde voor een gratis proefles. Je maakt dan kennis met onze instructeurs en je ontdekt of je zeilen écht leuk vindt. Spoiler alert: Zeilen is echt heel erg gaaf.

Op heel veel momenten in het voorjaar en de zomervakantie ben je welkom voor een gratis proefles zeilen. Wil je liever een hele dag zeilen? Dan kun je voor vijftien euro een hele dag les krijgen! Dit doe je door een dagcursus te boeken met de kortingscode ‘Kennismaken’, zodat je slechts vijftien euro betaalt!

Op onderstaande dagen kun je een gratis proefles volgen:

Een proefles is altijd een ochtend of een middag.
Tijden ochtend: 9:30 – 12:30
Tijden middag: 13.30 – 16.30

Data proeflessen:
20 april – ochtend en middag
12 mei – ochtend en middag
9 juni – ochtend en middag
7 juli – ochtend en middag
14 juli – 25 augustus – iedere zondagochtend

Welkom bij De Zeilschool

Wil je graag op een van deze dagen langskomen? Je bent welkom! Mail snel naar info@dezeilschool.nl en geef aan welke dag je wilt komen en hoe oud je bent. Je ontvangt dan binnen twee dagen een bevestiging. Let op: de beschikbaarheid is beperkt, dus wees er snel bij.

Voorwaarden

  • Je bent van harte welkom voor het volgen van een proefles zeilen of voordelige dagcursus als je niet eerder bij De Zeilschool hebt gezeild. Dit geldt niet als je samen met een vriendje of vriendinnetje komt die je graag wilt laten kennismaken met het zeilen. Dan mogen jullie je samen inschrijven!
  • De 15,- voor een dagcursus kennismaken krijg je terug als je in hetzelfde seizoen een zeilkamp boekt. Dit is bovenop een evt. andere actie.
  • De proeflessen zeilen zijn bedoeld voor jongeren van 6 t/m 18 jaar.

Contact opnemen

  • De Zeilschool-009