Onze zeilkampen

Wanneer je een week geselecteerd hebt, en een boot staat er niet meer tussen:
dan betekent dat dat deze bootgroep vol is!

Kies onderstaand de week waarin je wilt zeilen.
Kies daarna de bootgroep en het soort kamp. Veel voorpret gewenst!

Zeilweek
Week 18: 30 apr. - 5 mei.

Starttijd* en -locatie
om
Dasselaarweg 1,
Zeewolde

Ophaaltijd* en -locatie
om
Dasselaarweg 1,
ZeewoldeTerug naar alle kampen

Stap 1: Kies je boot

Meer informatie over de boten
Deze boot is geschikt voor beginners en gevorderden zeilers van 12 tot en met 18 jaar (kinderen van twaalf tot en met veertien jaar raden we aan om eerst een weekje in de Open-bic of Optimist te zeilen). De RS-Feva XL is een polyethyleen boot met een scherpe voorkant waar je samen met een teamgenoot in kunt. Regelmatig wissel je van groepje zodat je iedereen goed leert kennen. Dagelijks vertrek je met maximaal drie andere cursusboten. Is het wat kouder of waait het hard? Geen probleem, dankzij onze wetsuits blijf je lekker warm! Overigens is er niets aan de hand als je in het water valt, in ons zeilwater is het maximaal een meter diep.

Voor beginnende en gevorderde kapiteins

Deze boot lijkt op de Laser-2, maar ligt een stuk stabieler wat het zeilen makkelijker maakt. Uniek is het derde zeil van de RS-Feva XL: een gennaker die het totale zeiloppervlakte bijna verdubbelt. Hierdoor ga je een stuk sneller! Tijdens de zeilweek leer je supergoed zeilen, maar doen we ook wedstrijdjes en leuke oefeningen.
 • Optimist

  Optimist
  7 t/m 12 jaar

 • Laser Pico
  10 t/m 14 jaar

 • RS-Feva XL

  RS-Feva XL
  12 t/m 18 jaar

 • Laser-2

  Laser-2
  12 t/m 18 jaar

 • Polyvalk

  Polyvalk
  12 t/m 18 jaar

Stap 2: Blijf je wel of niet slapen?

Meer informatie

Mocht je nou eerst even een dagje willen proberen, kijk dan bij onze ‘losse zeildag‘. Lees hier meer informatie over de drie kampvormen.


Gekozen boot: RS-Feva XL

Gekozen kampvorm: geen

Prijs totaal: 350,00

Contact opnemen

We begrijpen het als je ons eerst persoonlijk wilt spreken. Heb je vragen over één van onze zeilkampen of wil je graag iets overleggen?
Neem dan telefonisch, per e-mail of via Whats-App contact met ons op. Één van onze instructeurs beantwoordt je vragen graag.

Contact opnemen

Kies zelf of je blijft slapen

DeZeilschool heeft een uniek concept waarbij je zelf kunt kiezen of je wel of niet meedoet met onze avondprogramma's en of je bij ons blijft slapen. Lees meer over ons 'all inclusive zeilkamp', 'zeilweek plus' en 'losse zeilweek'

Soorten kampen