Aanbieding!

Losse zeildag

51,00 50,00

Een zeilcursus boeken bij De Zeilschool is ontzettend leuk. Daarnaast biedt De Zeilschool je de volgende voordelen:

✓ Zeilen bij De Zeilschool is de leukste invulling van je dag.
✓ Je leert veel mensen kennen met dezelfde passie.
✓ Je leert zeilen als een pro onder begeleiding van de leukste instructeurs.
✓ Je kunt bijna altijd van week of weekend wisselen wanneer je dat beter uitkomt.
✓ De Zeilschool hanteert gunstige annuleringsvoorwaarden.

Bestel ook onze DeZeilschool-trui mee!

DeZeilschool-trui

Aantal personen
Categorie:

Corona update: Omdat onze instructeurs niet mogen samenkomen vervallen alle losse lesdagen in het voorjaar. Het lijkt erop dat deze in de zomer wel gewoon doorgang kunnen vinden. Het inschrijven voor de tweemans boten (12+) kan voorlopig alleen met een huis/gezinsgenoot samen. Mogelijk komen hier nog versoepelingen in. 

Hou jij enorm van zeilen of wil je het graag leren? Je bent van harte welkom bij De Zeilschool in Zeewolde. Naast onze zeilkampen kun je bij ons losse dagen zeilen. Ideaal voor als je af en toe eens wilt zeilen om bijvoorbeeld je zeilvaardigheid op pijl te houden.

Hoe werkt het?

Je kunt zoveel losse dagen kopen als je zelf wilt. Wil je meer dan drie dagen boeken, neem dan even contact op voor een aanbod op maat. Op een losse zeildag wordt je verwacht om 8:45 en vertrek je om 17:15. Zo heb je genoeg tijd om de fijne kneepjes van het zeilvak te leren. Wil je liever halve dagen zeilen? Overleg dat even met ons.
Als je een losse dag bij ons boekt hoef je zelf geen zeilmateriaal of kleding te regelen. De Zeilschool zorgt voor wetsuits, zwaardboten en zwemvesten.

Wanneer kan ik losse dagen zeilen?

We hebben vaste data waarop je een losse dag kunt zeilen. Je kunt zelf beslissen of je in het voor-, hoog- of naseizoen komt zeilen. Bij aankoop van meerdere producten hoef je enkel je eerste zeildatum door te geven bij de opmerkingen (meerdere data mag natuurlijk ook). Na de eerste lesdag kun de eerstvolgende dagen plannen. Het is dan ook mogelijk om van boot te wisselen. De data voor de losse zeildagen zijn zie je hiernaast!

CWO diploma’s

Wil je graag een CWO diploma? Ga dan mee met een van onze zeilkampen. Bij losse zeildagen kunnen we geen certificaten uitreiken, omdat niet alle aspecten in een dag te leren zijn. Daarom kiezen we ervoor om je leerproces en plezier voorop te zetten tijdens een losse zeildag. Het voordeel: je hoeft je niet druk te maken of je het papiertje wel of niet haalt.

Via ons bestelformulier kun je een of meerdere losse zeildagen bestellen. Geef in de opmerkingen aan om welke dag(en) het gaat. Heb je nog vragen? Onze zeilinstructeurs staan voor je klaar.

Extra informatie

dagen-jeugd

18 april, 3 mei, 30 mei, 27 juni, 11 juli, 25 juli, 8 aug., 22 aug.