Op Zeilkamp bij DeZeilschool

Één groot feest

Al sinds jaar en dag organiseert DeZeilschool hét zeilkamp in Midden Nederland. In de afgelopen periode zijn we meermaals van locatie gewisseld, maar het feest is er nooit minder groot om geworden. Samen met je mede-cursisten en onze instructeurs leef je een week lang bij DeZeilschool, en krijg je alles mee van onze relaxte levensstijl.

Een tof clubhuis om te verblijven

Vanaf seizoen 2018 heeft DeZeilschool haar eigenlijk pand, direct gelegen aan de haven waar onze bootjes liggen. Het is letterlijk een steenworp afstand om te lopen naar het water om de zeillessen te beginnen, en we slapen direct naast het pand! Veel relaxter kan het niet. Mede daarom beleef je het ideale zeilkamp in Midden Nederland bij DeZeilschool!

Gezond eten op DeZeilschool

Ja, er wordt absoluut een avondje bourgondisch friet gegeten, maar een goed vullende nasi en een lekker pasta gerecht staan ook zeker op het menu. Vanaf het moment dat je op zondagmiddag aankomt verzorgen wij al het eten en drinken, ook een chipje en nootje na het avondprogramma. Makkelijker kan bijna niet.

Slapen

DeZeilschool biedt vanaf 2018 nieuwe grote safaritenten om in te slapen. Deze dikke en comfortabele tenten houden jouw spullen dus zeker droog. Omdat ze in het midden bijna 3 meter hoog zijn kun jij ook gewoon makkelijk omkleden. We houden er een verschillende bedtijd op na voor de jongerengroep en de oudere groep, om iedereen aan zijn slaap toe te laten komen.

Avondprogramma’s

We organiseren elke avond een programma van ongeveer 2 uur. Dat kan variëren van film kijken en een dropping, tot een groot spel levend stratego en banaanvaren. Is het wat rustiger geweest qua weer overdag? Reken maar dat je je flink in het zweet gaat werken ’s avonds.  Was het toch een pittige zeildag, dan staan de loungebanken voor je klaar in de avond!

Extern+

Wil je al dit bovenstaande meemaken, maar slaap je ’s avonds liever in je eigen bed? Per 2018 hebben we dan voor jou de Extern+ Cursus. Dezelfde week als de interne cursisten, maar aan het begin van het kamp spreken we met jou een ophaal en breng tijd af, zodat je thuis goed kunt bijslapen!

Op Zeilkamp in Midden Nederland

Laten we eerlijk zijn: Friesland is een mooie plek om te zeilen, maar… Friesland is ook best wel ver weg. Stiekem is het best lekker om wat meer in de buurt te zijn op kamp, scheelt toch weer snel 2 uurtjes in de auto zitten!

  • Overleg de Zeilschool2