Corona En Volwassenen Zeilen

Corona maatregelen en het volwassenen zeilen op DeZeilschool.

Op het moment van schrijven (14 juni 2020) leven we door corona nog steeds in een anderhalve meter samenleving. Het is voor ons als zeilschool dan ook niet mogelijk om groepslessen aan te bieden in welke variant dan ook, omdat we in zo’n situatie mensen uit verschillende huishoudens bij een brengen waarbij de afstand niet kan worden bewaard.

Daarom is er op dit moment nog maar 1 soort les mogelijk, namelijk privéles, waarvan door een huishouden gebruik van kan worden gemaakt. Bij 1 of 2 personen uit hetzelfde huishouden kan een zeilinstructeur zoals vanouds bij u aan boord komen om de les te verzorgen, de afstand kan dan gewaarborgd worden.

Daarnaast is het mogelijk om de instructeur mee te laten varen in een begeleidingsboot. Dit kan alleen als minimaal 1 deelnemer van de privéles een basisvaardigheid heeft (minimaal CWO-1, danwel zelfstandig in staat een boot te varen). Op deze manier kan een gezin van maximaal 5 personen deelnemen aan de privéles.

Voor het afspreken van een les vragen we u contact op te nemen via info@dezeilschool.nl of te bellen/appen naar 06-12819775. Voor de rest blijft alle informatie zoals op de website staat geldig.