Foto

DeZeilschool heeft haar thuisbasis sinds 2017 op het RCN Vakantiepark Zeewolde. Dit prachtige park is voorzien van een weergaloze hoeveelheid groen, een prachtige open haven en uiterst nette faciliteiten. Gezien we als zeilschool ons eigen veld hebben om ons kamp op te bouwen, zijn alle randvoorwaarden voor een fantastisch kamp aanwezig!

Foto

Fantastische ruimte voor waterpret
Verspreid door heel het park van RCN zijn uitgebreide speeltoestellen aanwezig, ideaal om in de lunch, of nog even voor het eten, je ideaal te vermaken. Daarnaast liggen onze boten vlak voor het strand van de RCN haven, waar de zwaardbootcursisten gewoon het water in kunnen lopen met hun wetsuits om de boot op te tuigen. 

Foto

Eten & Slapen
Op ons eigen veld staan van de zomer grote legertenten, waarin de cursisten kunnen slapen. Tevens staat er een nog veel grotere tent waar we kunnen eten met z'n allen, en even kunnen hangen tijdens de pauzes. Het park is echter zo groot, met zoveel te beleven lol, dat we waarschijnlijk weinig tijd in de tenten zullen doorbrengen

Foto

Animatieteam RCN Zeewolde
Naast dat we het zelf als instructeurs fantastisch leuk vinden om avondprogramma's te organiseren, heeft de RCN camping ook een eigen animatieteam, wat leuke activiteiten organiseert zoals droppings & zwembadspelletjes, maar bijvoorbeeld ook Levend stratego in combinatie met onze instructeurs!