Vroegboekactie

Vroegboekactie
Wil jij in 2019 graag op zeilkamp bij De Zeilschool in Zeewolde? Voor de vroege beslissers onder ons hebben we een speciale actie: de vroegboekkorting. Wanneer je voor 1 juni 23:00 uur boekt, ontvang je 7.5% korting met de code ‘2019vroegboek’. Ook kun je de enige echte trui van DeZeilschool voor slechts 18,50 euro mee bestellen. Bij ‘onze zeilkampen’ kun je jouw zeilkamp aan je winkelmand toevoegen. Kies voor een all inclusive zeilkamp, zeilkamp plus of een losse zeilweek. Deze keuze is helemaal aan jou!

Zeilkamp boeken

Vroegboekactie

Voordelen vroegboekactie

Maak je gebruik van onze vroegboekactie? Dan ontvang je niet alleen 7.5% korting, maar heb je ook nog eens alle keuze uit data, kampen en boten.  Zo wordt een weekje zeilen niet alleen superleuk, maar ook een stuk voordeliger.

Naast onze drie verschillende kampen (all inclusive zeilkamp, zeilkamp plus of een losse zeilweek) kun je kiezen voor een boot. De hele zeilweek zal je hiermee het water opgaan. Je leeftijd en je ervaring zijn belangrijk bij de keuze voor een zeilboot.

Ondersteun de Sailaway

Door jouw boeking te doen in het vroegboekseizoen draag je automatisch bij aan de Sailaway actie van DeZeilschool. Zo steun je ons project om zeilen mogelijk te maken voor iedereen, ook kinderen die het thuis minder breed hebben. Voor elk ‘all inclusive’ kamp dat geboekt wordt doneren we 15,- namens jou, voor elke zeilweek plus 10,- en voor elke losse zeilweek 5,-.

Optimist 7 t/m 12 jaar:

Deze boot is geschikt voor de jongere zeilers. Wanneer je nog nooit hebt gezeild, kun je dat goed leren in de Optimist. Je kunt zelf kiezen of je alleen óf samen met een vriendje of vriendinnetje in de boot zit. Ben je een gevorderde kapitein? Dan kun je toffe trucs leren in de Optimist.

Laser-2 12 t/m 18 jaar:

Ben jij een gevorderde zeiler en durf je heel wat snelheid aan? Dan is de Laser-2 echt iets voor jou! Dankzij de puntige voorkant glijdt de Laser-2 supersnel door het water. Samen met een teamgenootje bestuur je deze zeilboot en gaan jullie samen lekker wedstrijdjes varen tegen de andere zeilers!

Open-BIC 10 t/m 14 jaar:

De open-BIC is het meest geschikt voor de gevorderde zeiler. Samen met zes leeftijdsgenootjes trek je iedere dag het water op. Naast dat je nog veel beter leert zeilen, leer je ook bepaalde knopen en trucs. Bang om nat te worden, hoef je niet te zijn. De Open-BIC groep draagt wetsuits.

RS-Feva XL 12 t/m 18 jaar:

Samen met een teamgenoot vaar je in deze polythyleen boot met scherpe voorkant. De RS-Feva XL is geschikt voor beginners en gevorderde zeilers. Het is handig om al wat ervaring te hebben als je in de RS-Feva stapt, maar dat hoeft zeker niet!

Polyvalk 12 t/m 18 jaar:

Deze zeilboot is geschikt voor beginnende én gevorderde zeilers. Houd je van gezelligheid en samenwerken? Dat komt goed uit, want in de Polyvalk zit je samen met een instructeur en maximaal drie teamgenootjes. Deze zeilboot is geschikt voor rustige tochtjes én toffe trucs.

Het allerleukste zeilkamp bij De Zeilschool

Wil jij op zeilvakantie bij DeZeilschool in Zeewolde, bijvoorbeeld in de zomervakantie? Maak dan snel gebruik van je vroegboekkorting en boek een van de allerleukste kampen bij De Zeilschool. Code: ‘2019vroegboek’

Zeilkamp boeken