Foto


Sloep, motorboot en zeilboot verhuur op de Randmeren.
U kunt zowel zeil- als motorboten bij ons huren.
Als zeilboot verhuren wij polyvalken, dit zijn ideale zeilboten om een dagje op het water door te brengen. Naast polyvalken verhuren wij diverse motorboten voor verschillende gezelschappen. Van een luxe sloep voor 7 personen tot een comfortabele loungeboot voor maximaal 12 personen.


Alle boten zijn zonder vaarbewijs:
Alle boten die wij verhuren mag u varen zonder vaarbewijs. Wel vragen wij van u een minimale leeftijd van 16 jaar en dat u netjes en zorgvuldig met onze boten omgaat. Om te huren heeft u een ID bewijs nodig en dient u bovenop de huur € 130,= borg te betalen. Deze borg krijgt u nadat u de boot netjes en schadevrij heeft ingeleverd terug.

Mooi afwisselend vaargebied:
De Randmeren zijn een mooi en afwisselend vaargebied, Het veluwemeer en het Wolderwijd zijn ruim en er is veel natuur. Op een van de vele eilandjes kunt u aan wal gaan en genieten van een ontspannen lunch of BBQ. Ook kunt u via de sluis de polder in gaan om daar te genieten van een ongekend mooie natuur.

Voor uitgebreide info en foto's www.boottogo.nl

Foto

Zeilboot de Polyvalk:
De ideale zeilboot om te huren. Deze boot is stabiel, makkelijk om te varen, ruim en de boot biedt plaats aan 5 personen. Door de geringe diepgang van 85 cm kunt u bijna overal varen. Al onze polyvalken zijn standaard voorzien van een buitenboord motor zodat u makkelijk  in en uit de haven kunt manouvreren.

Voor uitgebreide info en foto's www.boottogo.nl

Foto

Whaly open motorboten:
Met deze simpele open motorboten kunt u makkelijk varen en van het water genieten. De boten zijn uitgerust met een 4-takt buitenboordmotor die eenvoudig te bedienen is, daarnaast is de motor zuinig en stil. U huurt de boten inclusief een volle tank brandstof. Het enige dat u hoeft te doen is een mooie route kiezen en volop genieten!

Voor uitgebreide info en foto's www.boottogo.nl

Foto

Sloep huren Oud Huijzer 575:
Deze luxe, grote, comfortabele sloep is ideaal voor een groep tot 8 personen. Er zijn comfortabele kussens aan boord en de boot wordt aangedreven door een stille 4-takt benzinemotor die eenvoudig te bedienen is. Bij de verhuur zit een volle tank brandstof inbegrepen.

Extra foto's en info op www.boottogo.nl

Foto

Luxe Loungeboten: extra info op www.boottogo.nl
Deze unieke boten bieden u een ongekend comfort! Door de comfortabele loungebanken en de vlakke vloer bieden ze een zee aan ruimte. U kunt makkelijk met 12 personen een relaxte dag op het water doorbrengen. De 25 Pk 4-takt motor is stil, sterk en makkelijk te bedienen. Na enige uitleg vaart u zelfstandig weg en kan het vaaravontuur beginnen. 

Voor uitgebreide info en foto's www.boottogo.nl


 

Voor eventuele vragen of als u een boot wilt reserveren kunt u contact opnemen met: +31(0)612819775

Boeken doe je hier.


Seizoen 2017.

Polyvalk € 75,-
Oud Huijzer € 160,-
Luxe loungeboot € 195,-
Whaly met 5 Pk € 85,-


Als extra vragen wij een borg van € 130,-. Deze dient u contant te betalen bij vertrek. Levert u de boot weer netjes en schadevrij in dan krijgt u de borg contant terug.