Sailaway

Sailaway

Wil jij graag (leren) zeilen, maar is dat niet mogelijk door jouw thuis- of financiële situatie? De Zeilschool in Zeewolde maakt zeilen mogelijk voor iedereen! Daarom organiseren we op 13 juli en 10 augustus een Sailaway. Deze gesponsorde zeildagen staan in het teken van kampplezier, spelletjes, lekker eten en natuurlijk heel veel zeilen! Iedereen vanaf zeven t/m achttien jaar is welkom om op een van de dagen te komen. Het is een dagvullend programma van 8:45 tot 21:00 uur met uitdagingen voor jong en oud. In ons jubileumjaar is de Sailaway op 13 juli en 10 augustus 2019.

Onbezorgd genieten

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een dag onbezorgd kunnen genieten. Ook als je daar in de eerste instantie niet de kans voor hebt. Dat kan zijn bij financiële onmogelijkheden, maar ook bij bijvoorbeeld een ernstig ziek familielid. Juist dan is het fijn als je een dag heerlijk kunt ontspannen en een hoop plezier beleeft!

Kom jij naar de Sailaway? Stuur je naam, telefoonnummer, leeftijd en welke datum je komt naar info@dezeilschool.nl met onderwerp: ‘Sailaway’.

Data Sailaway: 13 juli of 10 augustus
Locatie: Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Tijden programma: 8:45 tot 21:00 uur

Zeilen kinderfeestje

Hoofdpartner: Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland (en omstreken)

Om dit evenement groots onder de aandacht te brengen, werken we samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de provincie Gelderland. Het Jeugdfonds zet zich in om sport voor alle kinderen mogelijk te maken. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede en hierdoor is er vaak geen geld voor een sportabonnement. Het jeugdfonds sponsort deze gezinnen om sporten toch mogelijk te maken. Meer hieronder kun je lezen op https://jeugdfondssportencultuur.nl/.

GoFundMe, sponsor jij ook?

Wij willen in twee dagen ongeveer honderd jongeren van een fantastische dag voorzien. Om deze feestelijke dagen mogelijk te maken, zoeken we sponsors. De Zeilschool zal hoofdsponsor zijn door alle zeilboten, begeleidingsboten en het kamphuis beschikbaar te stellen. Ook onze instructeurs dragen een steentje bij door zich kosteloos in te zetten. Hiernaast zullen we enkele acties organiseren om extra geld op te halen. Voor de resterende kosten, zoals eten, drinken, een trui en wat materialen, is sponsoring nodig. Dat is slechts 15,- euro per kind en voor dat bedrag bezorg je hem/haar een onvergetelijke dag!

DeZeilschool sponsort tijdens het vroegboekseizoen haar Sailaway plan bij elke boeking in jouw naam! Voor elk intern kamp 15,-. Voor elk extern+ kamp 10,- en voor elke losse zeilweek 5,-. Boek dus op tijd en draag ook jouw steentje bij! 

Kijk vooral op onze GoFundMe pagina en doneer ook!