Losse dagen zeilen

Losse dagen zeilen bij DeZeilschool

DeZeilschool introduceert in 2018 iets nieuws! De losse dagen zeilen cursussen. Op onderstaande data organiseren we een zeilcursus dag voor jongeren. Je wordt verwacht om 8.45 en kunt om 17.15 weer naar huis, dus gelijk een volle dag aan de bak (halve dag in overleg mogelijk).  Je kunt een strippenkaart kopen hieronder met precies zoveel lessen als jij wil! Wij zorgen voor wetsuits voor de zwaardboten, en uiteraard de zwemvesten. Let op: Hoe meer strippen je koopt, hoe goedkoper per strip, tot wel meer dan 50% korting voor de laatste dagen!

Lesmogelijkheden

Datum Dag
13 mei zondag
19 mei zaterdag
27 mei zondag
2 juni zaterdag
10 juni zondag
16 juni zaterdag
24 juni zondag
7 juli zaterdag
14 juli zaterdag
21 juli zaterdag
11 augustus zaterdag
18 augustus zaterdag
25 augustus zaterdag
1 september zaterdag
9 september zaterdag
15 september zaterdag
23 september zondag

De strippenkaart

Kijk eens naar onze losse dagen zeilen strippenkaart. Hiermee kun je precies zelf beslissen welke dagen je in het voorseizoen, hoogseizoen en naseizoen wilt komen zeilen. Bij het aankopen hoef je enkel aan te geven welke datum je als eerste dag wil zeilen. Je kunt dus prima van data en bijvoorbeeld bootgroep wisselen na die eerste lesdag! Hoe meer lessen je op de strippenkaart koopt, hoe goedkoper hij wordt per les: tot wel 54% korting! Let op: Strippenkaarten zijn persoonsgebonden.

CWO Diploma’s

Bij het volgen van een enkele losse dagen zeilen cursus kunnen wij helaas geen certificaten van het CWO verstrekken. Het is erg lastig om in één dag alle aspecten van het zeilen dusdanig te behandelen en in te schatten voor een instructeur. Daarom kiest een instructeur er bij DeZeilschool op de losse dagen zeilen cursus voor om jouw plezier en leerproces bovenop te zetten, en zich niet druk te maken over of je wel alles op het papiertje gedaan hebt. De certificaten zijn sowieso veel beter te behalen in een weekcursus zeilen. Heb je daar al eens naar gekeken? Je kunt ook bij ons op kamp.