Last-Minute Actie

Vroegboekactie
Wil jij in 2019 graag nog op zeilkamp bij De Zeilschool in Zeewolde? En heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze last-minute actie, waarbij je voor bepaalde weken en boten meer of minder korting krijgt!  In de weken dat we meer personeel en boten beschikbaar hebben scoor je meer korting, terwijl je bij een bijna volle groep vrijwel geen korting meer krijgt. Bij ‘onze zeilkampen’ kun je zelf kiezen voor een boot én een kampvorm. Boek je samen met je broertje, zusje, vriendje op vriendinnetje voor dezelfde week? Als je dezelfde boot boekt zit je voor, tijdens en na het zeilen bij elkaar. Als je een verschillende boot boekt, ben je voor en na het zeilen bij elkaar. Vaak een geruststelling voor veel ouders. 

Zeilkamp boeken

Vroegboekactie

De Last-Minute Actie

Onze last-minute actie dit jaar werkt super simpel: Je krijgt 0, 5, 10 of 15% korting voor een zeilweek of kamp, naar gelang we meer of minder instructeurs over hebben die staan te popelen om aan het werk te gaan. Ook het maximum aantal boten speelt mee in de berekening.  LET OP: Elke dag kan de korting omlaag gaan, dit kondigen we niet aan, maar is afhankelijk van of er boekingen voor die week gedaan worden door mede-cursisten. De korting kan enkel lager worden, niet hoger. 

*Als kortingscode kan ‘5’, ’10’ en ’15’ gebruikt worden afhankelijk van waar je recht op hebt.

Herfstweek: 15% korting op de Optimist, 10% korting op de RS-Feva XL, Laser-2 en Polyvalk. Open-Bic = VOL

Optimist 7 t/m 12 jaar:

Deze boot is geschikt voor de jongere zeilers. Wanneer je nog nooit hebt gezeild, kun je dat goed leren in de Optimist. Je kunt zelf kiezen of je alleen óf samen met een vriendje of vriendinnetje in de boot zit. Ben je een gevorderde kapitein? Dan kun je toffe trucs leren in de Optimist.

Laser-2 12 t/m 18 jaar:

Ben jij een gevorderde zeiler en durf je heel wat snelheid aan? Dan is de Laser-2 echt iets voor jou! Dankzij de puntige voorkant glijdt de Laser-2 supersnel door het water. Samen met een teamgenootje bestuur je deze zeilboot en gaan jullie samen lekker wedstrijdjes varen tegen de andere zeilers!

Open-BIC 10 t/m 14 jaar:

De open-BIC is onze snellere 1 persoon jeugdboot en is zowel geschikt voor de beginnende als voor de gevorderde zeiler. Samen met zes leeftijdsgenootjes trek je iedere dag het water op. Naast dat je nog veel beter leert zeilen, leer je ook bepaalde knopen en trucs. Bang om nat te worden, hoef je niet te zijn. De Open-BIC groep draagt wetsuits.

RS-Feva XL 12 t/m 18 jaar:

Samen met een teamgenoot vaar je in deze polyethyleen boot met scherpe voorkant. De RS-Feva XL is geschikt voor beginners en gevorderde zeilers. Het is handig om al wat ervaring te hebben als je in de RS-Feva stapt, maar dat hoeft zeker niet!

Polyvalk 12 t/m 18 jaar:

Deze zeilboot is geschikt voor beginnende én gevorderde zeilers. Houd je van gezelligheid en samenwerken? Dat komt goed uit, want in de Polyvalk zit je samen met een instructeur en maximaal drie teamgenootjes. Deze zeilboot is geschikt voor rustige tochtjes én toffe trucs.

Het allerleukste zeilkamp bij De Zeilschool

Wil jij op zeilvakantie bij DeZeilschool in Zeewolde, bijvoorbeeld in onze herfstvakantie? Maak dan snel gebruik van de lastminute-korting en boek een van de allerleukste kampen bij De Zeilschool!

Zeilkamp boeken