Losse dagen zeilen bij DeZeilschool

DeZeilschool introduceert in 2018 iets nieuws! De losse dagen zeilen cursussen. Op onderstaande data organiseren we een zeilcursus dag voor jongeren. Je wordt verwacht om 8.45 uur en kunt om 17.15 uur weer naar huis, dus gelijk een volle dag aan de bak (halve dag in overleg mogelijk). Je kunt een strippenkaart kopen hieronder met precies zoveel lessen als jij wil! Wij zorgen voor wetsuits voor de zwaardboten, en uiteraard de zwemvesten. Let op: Hoe meer strippen je koopt, hoe goedkoper per strip, tot wel meer dan 50% korting voor de laatste dagen!

De strippenkaart

Kijk eens naar onze losse dagen zeilen strippenkaart. Hiermee kun je precies zelf beslissen welke dagen je in het voorseizoen, hoogseizoen en naseizoen wilt komen zeilen. Bij het aankopen hoef je enkel aan te geven welke datum je als eerste dag wil zeilen. Je kunt dus prima van data en bijvoorbeeld bootgroep wisselen na die eerste lesdag! Hoe meer lessen je op de strippenkaart koopt, hoe goedkoper hij wordt per les: tot wel 54% korting! Let op: Strippenkaarten zijn persoonsgebonden.

CWO Diploma’s

Bij het volgen van een enkele losse dagen zeilen cursus kunnen wij helaas geen certificaten van het CWO verstrekken. Het is erg lastig om in één dag alle aspecten van het zeilen dusdanig te behandelen en in te schatten voor een instructeur. Daarom kiest een instructeur er bij DeZeilschool op de losse dagen zeilen cursus voor om jouw plezier en leerproces bovenop te zetten, en zich niet druk te maken over of je wel alles op het papiertje gedaan hebt. De certificaten zijn sowieso veel beter te behalen in een weekcursus zeilen. Heb je daar al eens naar gekeken? Je kunt ook bij ons op kamp.

Extra informatie

Losse dagen - jeugd

, , , , , , ,

Losse dagen - volwassenen
 

Losse dagen

51,00 50,00

Een zeilcursus boeken bij De Zeilschool is ontzettend leuk. Daarnaast biedt De Zeilschool je de volgende voordelen:

✓ Zeilen bij De Zeilschool is de leukste invulling van je dag.
✓ Je leert veel mensen kennen met dezelfde passie.
✓ Je leert zeilen als een pro onder begeleiding van de leukste instructeurs.
✓ Je kunt bijna altijd van week of weekend wisselen wanneer je dat beter uitkomt.
✓ De Zeilschool hanteert gunstige annuleringsvoorwaarden.
✓ Heb je vragen? Altijd persoonlijk contact met één van onze instructeurs.

Let op: prijzen zijn per persoon. Klik voor twee personen twee keer op ‘+’. Voor drie personen drie keer op ‘+’ enzovoort.

Keuze kampvorm 0.00
Product prijs - €50 x 1 50
Aantal personen
Uitverkocht