Corona en Jeugdzeilen

Het zijn gekke tijden voor iedereen in deze corona-crisis. Gelukkig zitten we inmiddels in een fase waarin voorzichtig steeds meer mag. Zo mogen jongeren tot 12 jaar gewoon in elkaars nabijheid komen en samen sporten, en mag jeugd tot 18 jaar samen sporten zij het op afstand. Op moment van schrijven (13 mei 2020) lobbyen het watersportverbond en de Friese zeilscholen samen met de HISWA voor een versoepeling voor het tweemans-varen. Dan zou je met een vaste trainingspartner die niet uit hetzelfde huishouden komt mogen varen.

Daarnaast mag per 1 juli alle sanitair op de camping weer open, wat voor ons de mogelijkheid voorziet om wel ook zomerkampen (mogelijk in aangepaste vorm) te organiseren. Het watersportverbond heeft aangegeven met duidelijke richtlijnen te komen m.b.t. zeilkampen voordat deze in de zomer zullen gaan plaatsvinden.

Met al deze maatregelen in acht, en het stuk onzekerheid wat de toekomst nog mag brengen, hebben wij als zeilschool een wijziging gedaan in hoe we klanten willen laten boeken. U hoeft namelijk nu niet te boeken, maar kunt wel reserveren. Met reserveren doet u GEEN aanbetaling, maar legt u wel vast een plekje vast in onze agenda voor een specifieke week en bootgroep. Pas zodra er een bootgroep in een week vol zit, wordt aan alle deelnemers van deze groep een kleine aanbetaling gevraagd. Op dit moment kunt u er nog steeds voor kiezen om kosteloos de reservering te laten vervallen of te verplaatsen. Zo loopt u geen enkel risico op het betalen van een kamp dat mogelijk geen doorgang kan hebben.

Reserveren werkt als volgt:
U mailt naar info@dezeilschool.nl met de volgende informatie:
-Naam en leeftijd van de deelnemer(s).
-Gewenste week en bootgroep
-Zeilervaring per deelnemer
-Gewenste variant zeilweek (all-inclusive, zeilweek plus of alleen zeilen). Daarnaast willen we graag weten of de deelnemers ook alleen komen zeilen als dit vanuit de overheid de enige vorm is die we mogen aanbieden.

2 weken voor aanvang van het kamp zal u worden bericht om de boeking definitief te maken, uiterlijk  1 dag voor aanvang van het kamp moet de betaling binnen zijn.

*Alle ouders/verzorgers worden voor aanvang van het kamp gecontacteerd met betrekking tot onze voorzorgsmaatregelen.