Corona en Jeugdzeilen

Het zijn gekke tijden voor iedereen in deze corona-crisis. Gelukkig zitten we inmiddels in een fase waarin steeds meer mag. Zo mogen jongeren tot 12 jaar gewoon in elkaars nabijheid komen en mag jeugd tot 18 jaar samen sporten. Op 11 juni is door minister Hugo de Jonge naar buiten gebracht dat het OMT geen reden ziet om jeugdkampen tot en met 18 jaar af te lassen. Ook heeft de gemeente Zeewolde goedkeuring gegeven voor onze kampen. Dat betekent dat onze zeilkampen, uiteraard met veiligheidsmaatregelen, door kunnen gaan!

Omdat we snappen dat het in deze reurige tijd lastig is om vooruit te kijken, hebben wij als zeilschool een wijziging gedaan in hoe we klanten willen laten betalen. U kunt een boeking plaatsen en ‘op rekening’ kiezen bij de boeking. U mag dan tot enkele dagen voor aanvang van het kamp de betaling uitstellen, zodat u, bij een eventuele 2e corona golf, geen enkel risico loopt. Boeken voor een zomerweek doet u via:
https://www.dezeilschool.nl/onze-zeilkampen/

Let op: We zien dat veel meer Nederlanders vakantie vieren in eigen land, dat zien we ook in onze boekingen terug. Wees er op tijd bij, want de plekken gaan hard!

*Alle ouders/verzorgers worden voor aanvang van het kamp gecontacteerd met betrekking tot onze voorzorgsmaatregelen.