Evenementen:

U bent van harte welkom bij ons om uw evenement te houden. Voor groepen tussen de 10 en de 150 personen kunnen wij een leuke, sportieve en ontspannen dag op het water verzorgen. U kunt kiezen uit sportief zeilen in een zeilboot of ontspannen met loungeboten het water op. Ook kunnen wij u actief waterskiën of banaanvaren aanbieden. U kunt uw dag op het water beginnen bij het restaurant van de camping waar we u volledig kunnen cateren van een ontvangst met koffie tot een uitgebreid feest met bands en diner. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Zeilen met polyvalken:

Om een sportieve dag op het water te hebben, kunt u beschikken over 18 polyvalken waarmee u tot 90 personen mee kunt zeilen. Deze stabiele boten zijn ideaal voor de wat onervaren zeilen, eventueel kunnen wij instructeurs leveren om uw gasten te begeleiden.

Ontspannen in luxe loungeboten:

Ook hebben wij de beschikking over 3 luxe loungeboten, in deze boten waarin per stuk 12 personen mee kunnen is het ontspannen een dagje van het water genieten. U kunt hier prima zelf mee varen en uw eigen koers bepalen.

Sportief waterskiën of banaan varen:

Voor actie tijdens uw bedrijfsuitje kunt u een snelle RIB inhuren met instructeur om te waterskiën of banaan te varen. Hiermee verzekerd u zich van een sportief en soms ook humorvol programma.

Voor wat voorbeelden klikt u hier

Foto