Accomodatie

DeZeilschool heeft haar thuisbasis sinds 2017 op het RCN Vakantiepark Zeewolde. Dit prachtige park is voorzien van een weergaloze hoeveelheid groen, een prachtige open haven en uiterst nette faciliteiten. Gezien we als zeilschool ons eigen hoofdgebouw hebben direct aan het strand en bij de haven, zijn alle randvoorwaarden voor een fantastisch kamp aanwezig!

Fantastische ruimte voor strand & waterpret
Verspreid door heel het park en op het strand van RCN zijn uitgebreide speeltoestellen aanwezig. Ideaal om je in de lunch, of nog even voor het eten, te vermaken. Daarnaast liggen onze boten vlak voor het strand van de RCN haven, waar de zwaardbootcursisten gewoon het water in kunnen lopen met hun wetsuits om de boot op te tuigen, en ligt onze platschuit nog geen 100m van de havenmonding af voor de jeugdzeilers!

Eten & Slapen
Sinds 2018 heeft DeZeilschool een eigen kamphuis direct gelegen aan de haven, met een groot stuk grond eromheen en het strand direct aangrenzend. In het gebouw is ruimte genoeg om met het hele kamp te eten en te chillen. Een relaxte loungehoek met grote banken, een eetgedeelte, een bar en een keukenblok geven het gebouw alles wat het nodig heeft. DeZeilschool heeft kleine koepeltenten beschikbaar voor 3 personen om in te slapen tijdens kamp, maar je mag ook gerust je eigen tent meenemen!