Om kinderen de leukste week van hun jaar bezorgen, elk jaar opnieuw, dat is waar we het voor doen! 

Kleinschalig & Persoonlijk.
Nooit meer dan 40 cursisten in een week, en de hoofdinstructeur kent elk kind op het kamp. Zo zorgen we voor de beste persoonlijke aandacht mogelijk.

Zeer scherp geprijsd t.o.v. de rest van Nederland.
We zijn er trots op om één van de scherpst geprijsde zeilscholen van Nederland te zijn. Wil je ons geheim weten, of een voorbeeld? Lees het hier: Scherp-Geprijsd.

Avontuurlijke en uitdagende avondprogramma’s door heel de omgeving.
Al 13 jaar perfectioneren we onze avondprogramma’s, bijvoorbeeld Levend stratego, Banaanvaren en een speurtocht, maar ook een lekker avondje zwemmen of filmkijken!

Goed voor de opvoeding en persoonlijke ontwikkeling.
Zeilen is één van de beste activiteiten voor de persoonlijke ontwikkeling. Meer daarover lees je hier: Persoonlijke-ontwikkeling.

Gezonde gevarieerde maaltijden.
Onze kok staat best een avondje frietjes toe, maar de rest van de week kun je onder andere genieten van een heerlijke italiaanse pasta en een goed vullende nasi, elke avond weer iets speciaals!

Een fantastische ervaring voor jezelf of je kinderen.
82% van onze cursisten houd het niet bij één keer. Wil je weten waarom? Lees hier meer: Terugkomen.

Iets doen voor een ander.

Als je bij DeZeilschool een kamp boekt in 2017, dan sponsor je daarmee hoofdinstructeur Tom van den Bogaard voor de Alpe d'HuZes, een wielerbeklimming voor KWF Kankerbestrijding. Zo draag jij maatschappelijk een steentje bij aan de oplossing voor kanker! Meer lezen doe je hier.