Zeilcursus

Losse zeilcursus

Het grote voordeel van onze losse zeilcursus in de zomer is dat je elke dag weer fris en fruitig aan de start kunt verschijnen bij ons op het strand. Om 8.45 kom je aan, en kleed je je zo nodig om. Je krijgt van ons een zwemvest en we gaan lekker de hele dag aan de slag. Om 17.15 kunnen je ouders je weer ophalen, of kun je zelf naar huis toe. Lekker in je eigen bed slapen, terwijl je overdag het plezier van zeilen meepakt!

De lessen

In een zeilweek kun je grote vorderingen maken in het zeilen. Of je nou voor de eerste keer op kamp/les bent, of al een ervaren rot in het vak: Jij wordt kapitein van je eigen boot, en naast zeilen leer je ook nog eens samenwerken met je zeilmaatjes! Spelenderwijs beginnen de jongere cursisten hun eerste stappen in het zeilen, terwijl het er voor de oudere groepen al ietsje serieuzer aan toe gaat. Maar maak je geen zorgen hoor: Ondanks dat je veel gaat leren op een zeilcursus bij onze zeilschool, staat plezier voorop. Als de wind eenmaal goed in je zeilen valt, zul je merken hoe vet zeilen echt is!

CWO

Het CWO is de geldende instantie van Nederland als het gaat om zeilen. Zij beoordelen of de zeilcursus die wij aanbieden van voldoende kwaliteit is, of onze instructeurs goed genoeg zijn opgeleid en goed genoeg kunnen zeilen, of de rest van het kamp in orde is, en of we netjes met onze diploma’s omgaan en jou dus een eerlijk certificaat geven. Het CWO heeft onze zeilcursus de afgelopen jaren uitsluitend met een goed beoordeeld, wat binnen het CWO het hoogst haalbare is! En ja, daar zijn we best een beetje trots op!

Extern+

Wil je meer dan alleen zeilen, maar toch lekker zelf thuis slapen? Kijk dan eens bij onze Zeilkampen, en lees over de Extern+ mogelijkheden. Zo heb je de gezelligheid van het hele kamp, en de warmte van je eigen bed! In overleg is alles te regelen. Wil je bijvoorbeeld om 8 uur naar huis vanavond? Geef het aan en we regelen het. De volgende dag tot 11 uur blijven? Zolang je ouders het prima vinden, vinden wij het ook goed! (Nee, je mag niet pas om half 2 ’s nachts naar huis, wij willen ook nog even slapen…)

  • De Zeilschool-009