Interne kampen

Al sinds jaar en dag organiseert DeZeilschool interne zeilkampen. In de afgelopen periode zijn we meermaals van locatie gewisseld, maar het feest is er nooit minder groot om geworden. Samen met je mede-cursisten en onze instructeurs leef je een week lang bij DeZeilschool, en krijg je alles mee van onze relaxte levensstijl.

Gezond eten
Ja, er wordt ook absoluut een avondje bourgondisch friet gegeten, maar een goed vullende nasi en een lekker pasta gerecht staan ook zeker op het menu. Vanaf het moment dat je op zondagmiddag aankomt verzorgen wij al het eten en drinken, ook een chipje en nootje na het avondprogramma.

Slapen
DeZeilschool biedt 3 persoons legertentjes met dubbele wand om in te slapen. Deze dikke en comfortabele tenten houden jouw spullen dus zeker droog. We houden er een verschillende bedtijd op na voor de jongerengroep en de oudere groep, om iedereen aan zijn slaap toe te laten komen.

Avondprogramma’s
We organiseren elke avond een programma van ongeveer 2 uur, wat kan variëren van Film kijken en een dropping, tot een groot spel levend stratego en banaanvaren. Is het wat rustiger geweest qua weer overdag? Reken maar dat je je flink in het zweet gaat werken ’s avonds.  Was het toch een pittige zeildag, dan staan de loungebanken voor je klaar in de avond!

Extern+
Wil je al dit bovenstaande meemaken, maar slaap je ’s avonds liever in je eigen bed? Per 2018 hebben we dan voor jou de Extern+ Cursus. Dezelfde week als de interne cursisten, maar aan het begin van het kamp spreken we met jou een ophaal en breng tijd af, zodat je thuis goed kunt bijslapen!